Strategische toets

Soms is het nodig de ambities van de organisatie tegen het licht te houden.

De koers bevestigen of aanpassen is een fundamentele stap, wanneer medewerkers en soms ook klanten hierin participeren, vergroot dit de draagkracht en het ambitie niveau.


Co-creatie

Uw resultaat is onze focus. Het ontwerpen, inrichten van het traject en realiseren van de resultaten, doen we samen met de opdrachtgever.

Door het co-design, co- creatie en co-realisatie zorgen wij ervoor, dat processen en resultaten in uw organisatie geborgd zijn; er worden minder kosten gemaakt voor trainingen en programma's.


Hoe we werken

Bij de start wordt vooraf een diagnose gesteld: in welke ontwikkelingsfase bevindt uw organisatie zich? Wat zijn mogelijke knelpunten en dilemma´s? Zijn uw teams en medewerkers voldoende toegerust voor de uitdagingen?

Het helpt voorafgaand contact maken met de mensen: het bestuur, de directie, het MT, het team, de werkplek. Even ‘meelopen’ in de werkelijke situatie maakt veel uitleg vaak overbodig.

De beelden met opdrachtgever delen en samen verkennen welke benadering een oplossing kan bieden, die goed aansluit bij de situatie. De aanpak kan variëren van een kort coaching traject tot meerjarige organisatieontwikkeling.

Thermiek
Walstraat 48
5371 AM Ravenstein

Meer informatie?
Neem contact met ons op:
Telefoon: 0486 416 143
E-mail: info@thermiek.nl
Volg Thermiek:
LinkedIn

Kringgesprek