Sloeptraining aanbod

Teamdag met diepgang

In de maand augustus, september en oktober ligt de sloep van Thermiek in de Ravensteinse haven. In deze maanden kun je met je team of afdeling een leerzame en een plezierige dag combineren.

Sloeptraining Thermiek

Hoe leer je het snelst? Door het zelf te ervaren. Daar is de sloep bij uitstek het middel voor. In een sloep en in een organisatie zijn vaardigheden als leiderschap, doelen stellen, urgentiegevoel, discipline, samenwerken en besluiten nemen, erg belangrijk. Deze vaardigheden moeten allemaal doorlopen worden wil je een goede koers gaan varen.

Kracht van de training

In korte tijd veel over jezelf en anderen ontdekken en dit beter leren inzetten om samen te werken, dat is de kracht van deze training.

Ons aanbod:

Middagprogramma

Bestaat uit kennismaken en uitleg over ‘training in een sloep’ bij Thermiek, daarna wandelen we naar de haven voor het sloeproeien zelf. Terug aan wal, lopen we weer naar Thermiek voor de nabespreking van het effect en de kracht van de ervaring.

Duur: 4 uur. Kosten: € 95,-- pp ex. btw (minimaal 6 pers. maximaal 8 personen)

Dagprogramma

Bestaat uit kennismaken en uitleg over ‘training in een sloep’, daarna het sloeproeien zelf en terug aan wal volgt het nabespreken van het effect en de kracht van de ervaring.

In het tweede deel van de dag worden de verbeterpunten met de groep besproken en vertaald naar een 2e roei ervaring. Hierna volgt de 2e nabespreking met de vertaling naar het eigen werk.

Duur: hele dag. Kosten € 195,-- pp ex btw, incl. lunch

Wil je een andere vorm, de tijd of het aantal deelnemers bespreken, dat kan ook. Neem dan contact op.

Thermiek
Walstraat 48
5371 AM Ravenstein

Meer informatie?
Neem contact met ons op:
Telefoon: 0486 416 143
E-mail: info@thermiek.nl
Volg Thermiek:
LinkedIn
Wim van ErnichWim van Ernich