Thermiek
In 1995 is Thermiek opgericht en hebben we ons bedrijfspand in Ravenstein gekocht en aangepast.

Leren en veranderen vraagt ook om distantie. Het reflecteren op het eigen handelen, krijgt beter vorm door letterlijk afstand te nemen, het nieuwe handelen te formuleren en in het eigen werk toe te passen.De kracht van de metafoor

Naam en logo zijn ontleend aan het natuurlijk verschijnsel, waarbij onder invloed van de zon warme lucht van de aarde opstijgt in thermiekbellen. Door van deze natuurlijke kracht gebruik te maken, kun je grote hoogten bereiken en enorme afstanden overbruggen.

Bij het thermiekvliegen, gaat het om inzicht, overzicht, kennis en vaardigheden. Daarnaast zijn moed, zelfvertrouwen en weten waarom je het wilt, essentiële voorwaarden om jezelf verder te ontwikkelen en aan te passen aan de veranderende omgeving.

 

Meer informatie over het logo van Thermiek

Thermiek
Walstraat 48
5371 AM Ravenstein

Meer informatie?
Neem contact met ons op:
Telefoon: 0486 416 143
E-mail: info@thermiek.nl
Volg Thermiek:
LinkedIn

Wim van Ernich (oprichter/eigenaar)
Na 12 jaar ervaring in het vormen van- en leidinggeven aan mensen en organisaties, werd de passie om mensen te stimuleren en zich verder te ontwikkelen, steeds groter.

Na enkele jaren als freelance organisatieontwikkelaar gewerkt te hebben voor Schouten en Nelissen, leidde dit tot de oprichting van Thermiek.

Het fascineert me in hoge mate hoe werk- en persoonlijke ontwikkeling elkaar maximaal versterken.

Studieprofiel Wim van Ernich